Landsmøte 2024

Velkommen til Pedagogstudentenes landsmøte 2024, som avholdes 12-14. april på Sundvolden Hotell.

Bilde fra Pedagogstudentenes landsmøte 2023. Alle deltakerne, rundt 100 stk, står samlet på et åpent område utenfor Sundvolden Hotell. De ser opp mot fotografen, som står på en høyde og tar bilde av menneskene. De holder hendene opp og lager et hjerte. Menneskene er pyntet i dress, kjoler og bunader. Foto.
Pedagogstudentenes landsmøte 2023.

Hva er landsmøtet?

Landsmøtet er Pedagogstudentenes øverste besluttende organ. De bestemmer kort fortalt alt som skjer i Pedagogstudentene. På landsmøtet kommer mer enn 100 engasjerte unge voksne som studerer til å bli lærer eller spesialpedagoger fra hele landet sammen for å skape debatt, vedta politikk og møte gamle kjente og bli kjent med nye.

Det er de 81 delegatene, fra alle de ulike studiestedene, bestemmer alt fra hva Pedagogstudentene skal mene om for eksempel firerkravet i matte, til hva vi skal jobbe med det neste året. Og de velger hvem som skal jobbe for at Pedagogstudentenes meninger blir hørt.

Landsmøtet avholdes før 1. mai hvert år i idylliske omgivelser på Sundvolden hotell, med den store banketten den nest siste dagen som det sosiale høydepunktet.