Lærerstudentenes bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og teknologi for remarketing. Vi mottar ingen informasjon som gjør at du kan identifiseres og kommer heller aldri til å videreformidle informasjonen vi innhenter til en tredjepart.

Teknologien virker på en måte som legger deg til en uidentifiserbar gruppe som vi kan nå ut til over nettet på et senere tidspunkt. Dette betyr at du kan oppdage å se profilering av Lærerstudentene andre plasser på nettet etter du har vært innom denne siden. Vi sporer også brukeres oppførsel på siden, for å videreutvikle brukeropplevelsen av nettsiden.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke om du ikke akseptere vår bruk av informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er i praksis en tekstfil som lagres i nettleserens internminne. Opplysningene i denne skal ikke identifisere deg personlig, men ulike opplysninger vil være lagret i informasjonskapselen til ditt besøk avsluttes, i et definert tidsrom eller til du sletter dem.

Ved å besøke Lærerstudentene.no samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies.

Hvilke opplysninger lagres?

De opplysningene som lagres er eksempelvis hvilken type nettleser du bruker, tidspunkt for ditt besøk, hvilke sider du besøker. Alt sammen er tilknyttet nettleseren din, og du kan enkelt deaktivere bruken av informasjonskapsler eller slette dem.

Du kan velge bort å se interessebaserte nettannonser fra Facebook og andre deltakende selskaper gjennom European Interactive Digital Advertising Alliance, eller gjennom innstillingene på den mobile enheten din. Du kan også når som helst endre annonseinnstillingene dine på Facebook.

Les mer om informasjonskapsler og Facebook.