Bilde av to studenter som prater sammen. Foto.

Bli medlem i Lærerstudentene

Gjør som nærmere 20.000 andre lærerstudenter og meld deg inn i Lærerstudentene i Utdanningsforbundet. Vi jobber sammen for å skape best mulige utdanninger, slik at vi blir godt rusta til verdens viktigste yrke.

Hvorfor bli medlem?

Som medlem hos oss blir du en del av et fellesskap og vil få mange støttespillere rundt deg. Du kan blant annet få veiledning i konfliktsitasjoner.  Du kan også bestille vår studentforsikring skreddersydd for deg som lærerstudent. 

Bli med på laget for en bedre lærerutdanning og studentrettigheter! Sammen er vi den største lærerstudentstemmen og vi har mye innflytelse på hvordan lærerutdanningene skal se ut. Blant annet jobber vi for at din praksis skal bli så god som mulig. 

Hold deg faglig oppdatert gjennom gratis faglige tidsskrifter, kurs og foredrag, slik at du blir bedre forberedt på lærerjobben.

Hva får du som medlem?

Det er gratis medlemskap og bare fordeler med å være medlem i Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet. Her er noen av de viktigste grunnene:

  • Trygghet i studietDu har oss i ryggen hvis du havner i en konfliktsituasjon i studiet ditt. Vi kan gi deg rådgivning og støtte.
  • Billig forsikring. Medlemmer i Pedagogstudentene får tilbud om en forsikring skreddersydd for studenter til bare 100 kroner i måneden.
  • Sterkere sammen. Det er mye lettere å påvirke studiet eller klage på noe som ikke er bra om man er flere som står sammen om det enn om man prøver å gjøre det alene.
  • Fellesskap. For mange er Pedagogstudentene stedet der de møter sine beste venner i studietiden
  • Bedre faglig. Jobbsøkerkurs, fagdager eller nasjonale konferanser du får dekket kostnadene til – dette er bare noen av de faglige mulighetene du får som medlem av Pedagogstudentene.

I tillegg er medlemskapet i Pedagogstudentene ikke bindende, så du kan melde deg ut når du vil hvis du av en eller annen grunn ikke vil være medlem lenger.

Les mer om medlemsfordelene