Bilde av student som sitter hjemme og ser bekymret ut av vinduet. Illustrasjon.

Forsikring for lærerstudenter

Som medlem av Lærerstudentene har du mulighet til å skaffe deg kanskje tidenes forsikringspakke. Den inneholder alle forsikringene du trenger for en hundrelapp i måneden, eller totalt 1200 kroner.

Vi har satt sammen en forsikringspakke som dekker det vi mener er det aller viktigste i studenthverdagen. Det skal heller ikke koste skjorta! 

Finner du ikke svar på det du lurer på kan du ta kontakt på mail eller telefon: 24 14 20 00. Du kan også bruke chat-funksjonen på Utdanningsforbundets forsikringsside. 

Studentforsikringen kan bestilles av alle under 30 år og inneholder følgende forsikringer:

  • Reiseforsikring
  • Innboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Uføreforsikring
  • Tryg legehjelp

Studentforsikringen koster en hundrelapp i måneden, altså kr. 1200,- totalt i året.

Logg deg inn på mine sider på udf.no og sjekk dine forsikringsdokumenter. 

Hvorfor studentforsikringen?

Her er fire grunner til å bestille studentforsikringen i dag:

  1. Ut på tur? Vår helårs reiseforsikring dekker deg både i hverdagen og på reiser i hele verden opp til 90 dager per reise. Avbestilling, tapt bagasje, tyveri, reiseansvar, ubegrenset reisesyke – og ingen egenandel. Skal du studere i utlandet gjelder forsikringen for hele 180 dager.
  2. Beskytt tingene dine! Med innboforsikring sikrer du tingene dine for vann, brann, tyveri og naturskader. Sykkeltyveri er også dekket.
  3. Beskytt deg selv! Hva skjer dersom du blir ufør og ikke kan jobbe? Med uføreforsikring er du sikret økonomisk dersom det verste skulle skje.
  4. Ulykkesfugl? Vår ulykkesforsikring gir utbetaling på inntil 500 000 ved varig skade på grunn av ulykke. I tillegg får du utbetaling på 5000 kroner dersom du knekker et ben, samt tilbakebetalt behandlingsutgifter som ikke dekkes av det offentlige.

 

Bestill forsikringen

Du kan enkelt bestille studentforsikringen ved å sende en sms med kodeord student til 02014, eller ta kontakt med forsikringsavdelingen i Utdanningsforbundet ([email protected]/24 14 20 00)

 

Les mer om studentforsikringen
Les mer om: