Medlemskap

Medlemskap i Lærerstudentene er gratis og vi ønsker alle lærerstudenter velkommen! Vi kan tilby et sosialt, faglig og politisk nettverk - alt for å gjøre din studietid så bra som mulig, og gjøre deg så godt rusta som mulig før du skal ut i barnehage eller skole.

Tre blide kvinner står klare til å ta imot nye medlemmer. Kvinnen til venstre har langt brunt hår med blå t-skjorte og holder oppe et skilt det står Bli medlem på. Kvinnen i midten har halvlangt brunt hår, oransje t-skjorte og smiler til kamera. Kvinnen til høyre har også en blå t-skjorte på og er glad. Foto.

Lærerstudentene – en del av Utdanningsforbundet

Et medlemskap i Lærerstudentene er også et studentmedlemskap i Utdanningsforbundet. At du som medlem av Lærerstudentene samtidig er medlem av Utdanningsforbundet betyr at du kan dra nytte av styrken til Norges nest største fagorganisasjon.

Dette er særlig til hjelp for deg som jobber i 20% stilling eller mer i barnehage eller skole ved siden av studiene. Da kan du registrere ditt arbeidsforhold og få fulle rettigheter som yrkesaktig medlem i Utdanningsforbundet.

Les mer om hva dette betyr for deg!