Bilde av Samir Rabhi. Mann i svart, høyhalset genser som smiler mot kamera. Han har kort, mørkt hår og skjeggstubber.

Samir Rabhi

Navn: Samir Rabhi
Stiller til: Valgkomitémedlem
Studerer: Grunnskolelærer 5.-10.
Studiested: NLA Oslo

Hvorfor stiller du til valg?

Jeg stiller til valg av noen ulike grunner. Pedagogstudentene har vært en organisasjon som har hjulpet meg med å vokse ekstremt mye over de fem årene jeg har vært medlem. Nå er jeg straks ferdigutdannet, men føler ikke at jeg er helt klar til å gi slipp på den organisasjonen jeg har blitt så glad i. Derfor ønsker jeg å kunne være med ett år til for å kunne gi litt tilbake til den organisasjonen som har gitt meg så mye.

Hva vil du bidra med i vervet du stiller til?

Det jeg ønsker å bidra med er å være en person som alle vet at de kan komme til hvis det skulle være noe som helst de ønsker å snakke om. Jeg ønsker å være som de valgkomiteene jeg har hatt gleden av å blitt kjent med ved å være en trygghetsperson som alltid er imøtekommende, blid og ikke minst veldig lett å ta kontakt med. Jeg anser meg selv som en sånn type person som er lett å bli kjent med samt veldig god til å lytte, som kan klare å videreføre den gode kulturen som VK har hatt de årene jeg har vært i organisasjonen.

Hvilke utfordringer ser du for deg å møte i dette vervet?

Pedagogstudentene er både på godt og vondt en ekstremt trivelig plass å være. Det medfører jo at man får en god del flotte relasjoner. Derfor regner jeg med at den største utfordringen kommer til å være følelsesaspektet rundt innstillingsprosessen hvor man må velge mellom flere flotte kandidater.

Skriv kort om dine relevante erfaringer

  • Leder for lokallaget NLA Oslo (2019-2023)
  • Landsstyrerepresentant (2022-2023)
  • Vara Landstyrerepresentant (2019-2022)
  • Studentrådsleder ved NLA Oslo (2021-2022)
  • Studentrådsnestleder ved NLA Oslo (2020-2021 & 2022-2023)
  • Fadderstyret ved NLA Oslo (2019-2022)

Hva gjør du etter sommerferien? 

Jeg skal jobbe. 

Les mer om: