Bilde av Julie Walle Moan. Kvinne som står foran en lys blå vekk. Hun har håret i hestehale, og smiler mot kamera. Hun har på en mørk kjole og en dressjakke som henger over skuldrene.

Julie Walle Moan

Navn: Julie Walle Moan
Stiller til: Valgkomiteen
Studerer: Grunnskolelærer 5.-10.
Studiested: UiT Alta

Hvorfor stiller du til valg?

Jeg stiller til valg som valgkomitémedlem fordi det er et viktig og spennende arbeid i en organisasjon med mange spennende kandidater. Til våren er jeg ferdig å studere, men jeg føler meg ikke klar til å forlate Pedagogstudentene. Derfor ønsker jeg meg et år ekstra i vervet som valgkomitémedlem, og jeg tror jeg kunne gjort en god jobb i dette vervet. Pedagogstudentene er en trygg og god organisasjon jeg fortsatt ønsker å kunne være en del av.

Hva vil du bidra med i vervet du stiller til?

Jeg er en utadvendt person som liker å bli kjent med andre mennesker. Valgkomitéen er til stede på samtlige landsstyremøter, og blir sett på som stødige folk det er lett å ta kontakt med. Dette ønsker jeg å videreføre ved å være imøtekommende, snakkesalig, blid og uhøytidelig.

Hvilke utfordringer ser du for deg å møte i dette vervet?

Den største utfordringen kan være å måtte velge én innstilling mellom to gode kandidater med relativt like styrker. Det er en del av jobben, men vil likevel kunne føles utfordrende. Heldigvis, kan man kanskje si, er ikke en innstilling absolutt, og Landsmøtet står fritt til å velge personer som ikke er innstilt fra valgkomitéen. Det er et viktig aspekt ved personvalg. 

Skriv kort om dine relevante erfaringer

  • Et år som styremedlem i lokallaget ved UiT Alta
  • Fire år som landsstyremedlem i lokallaget ved UiT Alta
  • Diverse verv og komitéarbeid i små lag og foreninger

Hva gjør du etter sommerferien? 

Jeg skal jobbe.

Les mer om: