HiØ Halden

Velkommen til Pedagogstudentenes lokallag på HIOF! 

Vi i lokallaget på høgskolen i Østfold arbeider for at det skal være fint å studere i Halden. Dette gjør vi ved å arrangere faglige og sosiale arrangementer, samt at vi deltar på og tar med medlemmer på nasjonale arrangementer for å møte lærerstudenter fra hele landet!  
Ønsker du å delta på noe av det vi arrangerer, følg oss på instagram og facebook!

Har du vurdert å bli med i styret? 

Her er tre gode grunner til hvorfor du bør engasjere deg i lokallaget: 

  1. Engasjer deg akkurat så mye du selv ønsker. Det er ikke krav til at du som styremedlem bruker mer tid enn du selv ønsker å bruke. 
  2. Bruk engasjementet på det du er opptatt av. Du trenger ikke å bruke tid på aktiviteter du ikke er opptatt av. Her kan du rette ditt engasjement til det du ønsker. 
  3. Styret beslutter hva lokallaget skal gjøre og har stor mulighet til å påvirke hva Pedagogstudentene nasjonalt skal jobbe med. Ved å delta i styret kan du dermed være med i beslutningen av hvilke arrangementer, foredrag og andre aktiviteter lokallaget skal organisere. Samt hva Pedagogstudentene nasjonalt skal jobbe for og med.

Om du er glad i å organisere faglige og sosiale arrangementer, ønsker å engasjere deg i utdanningspolitikken eller ønsker å være del av et fellesskap av medstudenter som går på samme eller tilsvarende studie som deg. Da er Pedagogstudentene det rette stedet for deg å bruke ditt engasjement! 

Selv om styret har mange oppgaver som må løses, må ikke alle være med i alt. I lokallaget kan du blant annet organisere arrangementer, drive lokallagets sosiale medier, møte nye studenter på stand eller jobbe for å bedre utdanningen. 

Styret består av medstudenter som går på samme eller tilsvarende studie som deg. Ut over det er alle ulik og velkommen akkurat slik de er. Som medlem av styret blir du dermed del av et fellesskap som du både kan ha glede av faglig så vel som sosialt. I tillegg får du muligheten til å organisere og delta på mange spennende arrangementer. 

Per dags dato består lokallagsstyret vårt av: 

  • Leder – Elise Glad Lien
  • Nestleder – Espen Koksvik
  • Landsstyrerepresentant – Sigurd Mølmann
  • Landsstyrerepresentant – Samuel Seeland
  • Styremedlem – Silje Piiksi
  • Styremedlem – Celine Veiulfsen
  • Styremedlem – Isac Høie 

Ta gjerne kontakt med oss via en av oss på facebook, eller på mail: [email protected]