Arbeidsutvalget

Arbeidsutvalget skal jobbe for at vi når de politiske og organisatoriske målsettingene organisasjonen har vedtatt sammen med landsstyret.

Arbeidsutvalget består av leder, politisk nestleder, organisatorisk nestleder og fire studentmedlemmer. Mens leder og nestlederne er frikjøpt og har permisjon fra sine studier for å jobbe på heltid, er de andre fem studenter som bruker fritiden sin – og litt til – på dette. 

Kaspara Halkjelsvik. Kvinne, med mørkt hår til skuldrene, hun smiler mot kamera. Hun har på seg en hvit t-skjorte og en svart blazer over. Foto: Aksel Lian

Kaspara Halkjelsvik

Leder

Portrett av en blid kvinne i midten av 20-årene med sort hår. Foto.

Sonja Tan Nguyen

Organisatorisk nestleder

Bilde av K. Joanna Melby Myhre. Hvit kvinne med mørkt hår, som smiler mot kamera. Foto: Torstein Lund Sperstad.

Joanna Melby Myhre

Politisk nestleder

Bilde av Bjørn Anders Nubdal. Mann som smiler mot kamera. Han er kledd i hvit hettegenser og har på en caps bak frem. Foto. Fotograf: Adrian Castillo.

Bjørn Anders Nubdal

Studentmedlem, vest

Bilde av Karen Joanna Melby Myhre. Kvinne med langt, brunt hår smiler mot kamera. Hun har på en lyseblå kjole, med blonder og blomster. Foto. Fotograf: Adrian Castillo.

Joanna Melby Myhre

Studentmedlem, nord

Bilde av Kasper Faugli Åvitsland. Mann i sort genser smiler mot kamera. Han har kort, lyst hår og litt skjegg. Foto. Fotograf: Adrian Castillo.

Kasper Faugli Åvitsland

Studentmedlem, Oslo/omegn

Bilde av Gunn Eli Hjelle. Kvinne med langt, brunt hår som smiler mot kamera. Hun har på seg en svart t-skjorte og står foran en trapp. Foto: privat.

Gunn Eli Hjelle

Studentmedlem, sør-øst