Vi har fått ny profil og nettside!

Og det var virkelig på tide!

Husker du den gamle logoen vår? Sannsynligvis ikke, for den var ikke særlig minneverdig – det var en murstein, en såkalt Leca-blokk. Men nå som det starter et nytt semester med nye muligheter for medlemmene våre, tenkte vi at vi også skulle starte med blanke ark.

Så nå har vi endelig fått en ny logo! Den kan du se oppe til venstre i vinduet du har åpent nå. Logoen er både en P, som representerer navnet vårt, og et hjerte, som representerer at vi har et hjerte for det vi driver med.

Og i samme slengen har vi også fått ny nettside! Vi har lagt vekt på at den skal være så enkel som mulig å finne fram på, og unngå at det er altfor mye informasjon på den. Det er vi veldig fornøyde med. Samtidig er ikke alt helt som vi vil ennå, så litt arbeid gjenstår de neste ukene og månedene.

For din del betyr det at du kan påvirke hvordan siden blir til slutt! Så hvis du tenker at noe mangler eller burde vært annerledes når du navigerer rundt inne på pedagogstudentene.no, send oss gjerne en mail der du sier hva det er, så skal vi se om vi kan få fikset det.

Vi gleder oss veldig til å ta i bruk det nye utseendet til Pedagogstudentene i 2019, og håper du kommer til å like det!