Kampanjebilde for "Pølsevev"-kampanjen. På bildet ligger en pølse i brød, med ansikt, armer og ben. Pølsa trekker på skuldrene. Ved siden av pølsa ligger det en sennepsflaske, på flasken står det "pølseboden som er som lærerpraksisen - du aner ikke hva du får". Ut av flasken tyter det sennep, og sennepen danner ordet "Pølsevev" i store bokstaver.

Vi åpner pølsebod under Arendalsuka!

Velkommen til Pølsevev!

Under Arendalsuka er vi i Pedagogstudentene til stede med en helt spesiell stand: En pølsebod som fungerer akkurat som lærerstudiets praksis – Du aner ikke hva du får.

Les mer om Pølsevev her.

Enkelte får en god, noen heldige får en spektakulær, men altfor mange får en uventet og kjip. Sånn er det med lærerpraksisen og derfor er det også sånn med denne pølseboden.

Kom innom for en tilfeldig pølse og signer oppropet vårt for en mindre tilfeldig lærerpraksis! Oppropet sender vi rett til Kunnskapsdepartementet. Er du i Arendal kan du signere det fysisk, men hvis du ikke kan møte oss der kan du signere oppropet på nettsiden.

Vi er til stede med pølseboden hele uka, og arrangerer også pølsefest tirsdag kl 21.30, rett før NSOs Studentnach, bli med på et litt annerledes forshpiel!