Bestilling av reise

Her finner du all informasjon om hvordan du bestiller reiser til arrangementer i Pedagogstudentene.

Vi anbefaler alle som kan å reise mest mulig miljøvennlig, men har forståelse for at det for mange blir en lang reise. Det er derfor mulig å reise med fly. Har du lang reisevei og fremdeles ønsker å reise med tog, kan du sende en mail og spørre om du kan få innvilget å reise med sovekupé.

Alle reisebestillingene skal være i tråd med bestemmelsene i økonomireglementets kapittel 2. Du må derfor gjøre deg kjent med det før du bestiller reise. 

De viktigste punktene derfra er

 • Reisen skal foretas på rimeligst mulig måte
 • Vi dekker i utgangspunktet reiser tur/retur studiestedet, skal du fra eller til et annet sted skal det avklares på forhånd
 • Reiser skal bestilles to uker, eller mer, før arrangementet starter

Fly- og togbestilling

Du kan bestille fly- og togreise i vår reiseportal Egencia. Før du bestiller må du gjøre deg kjent med økonomireglementets kapittel 2. Konto får du il tilknytning et av våre arrangementer. Ta kontakt med rådgiver Magnus eller den kontaktpersonen som fremkommer av arrangementet du skal delta på. 

Slik går du frem:

 1. Gå inn på reiseportalen
 2. Logg inn
  1. Brukernavnet ditt er e-postadressen
  2. Ved første innlogging velger du «glemt passord»
 3. Når du har logget inn er det første du gjør å trykke på navnet ditt helt øverst til høyre
 4. Sjekk at informasjonen, som navn, mobilnummer og mer, er korrekt
  Så kan du bestille reise
 5. Bruk prosjektnummeret som skal være oppgitt på siden til arrangementet og Mathias Kristiansen som referanseperson.

Husk at du må bestille reise innen 2 uker før arrangementsstart, men helst så fort som mulig hvis ikke annet er oppgitt.

Når du bestiller må du passe på at du lander i så god tid at du rekker å reise fra flyplassen til arrangementsstedet før arrangementsstart. Og at returen ikke går tidligere enn at du rekker å reise fra arrangementsstedet etter arrangementsslutt og ankommer flyplassen i god nok tid. Har du ikke mulighet til det må du ta kontakt med den som er praktisk ansvarlig for arrangementet.

Når du har bestilt reise vil du motta en reisekontokvittering, denne kan oppfattes som en faktura, men det er ikke det. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Reise med buss

Skal du reise med annet enn fly og tog gjøres dette utenfor vår reiseportal. Det kan du eksempelvis bestille på EnTur. Du må legge ut for reisen og sende inn reiseregning for å få refundert kostnadene.

Bruk av bil, taxi og nattog

Bruk av nattog, bil og taxi må alltid avklares på forhånd og søkes om til ledelsen. Send en e-post til post@pedagogstudentene.no for å undersøke mulighetene for dette tilknyttet det arrangementet du skal på. Se økonomireglementet for reguleringer.