UiO

Følg oss på facebook og på Instagram

Leder av lokallaget er Ellen Marie Hammer.

Vi har tatt en prat med Ellen om studiestart

Hvordan har sommeren din vært?

Uvant, og helt ærlig litt kjedelig. MEN, jeg fikk mye tid til å planlegge litt for det kommende semesteret, være med venner, og til og med lese litt til masteroppgaven min.

Hva gleder du deg mest til med studiestart?

Se igjen vennene mine, og ikke minst få tilbake struktur i hverdagen min!

Skjer det noe spennende som lokallaget arrangerer? 

Først er planen å ha et arrangement der alle medlemmene i pedagogstudentene kan komme for å sosialisere, men også spise noe godt. Vi skal også prøve å ha et kurs om seksualundervisning i skolen. I desember gjør vi masse gøy, som for eksempel dra på escaperoom og ha juleverksted!

Hva er dine beste tips til nye studenter?

Prøve å komme litt ut av komfortsona di slik at du får dannet de sosiale byggesteinene tidlig. Dette er veldig enkelt i studentforeninger, som for eksempel pedagogstudentene!Start også tidlig med å komme inn i gode arbeidserutiner, det vil være gull verdt for fremtidige eksamener.

Hva er det beste med å studere ved din høgskole/ ditt universitet?

Mange muligheter for studier og utveksling, og snille professorer som er veldig gode i sine felt.

Hvorfor har du engasjert deg i Pedagogstudentene?

I løpet av studiet mitt begynte jeg å plukke opp diverse ting jeg var misfornøyd med, og med tanke på at de har stor gjennomslagskraft sammenlignet med andre foreninger gjorde at jeg følte meg tryggere på at mine ønsker kanskje kunne gjøre en endring i utdanningen for fremtidige studenter.

Hvorfor mener du nye studenter bør melde seg inn i Pedagogstudentene?

Først og fremst fordi det er veldig sosialt, og alle er så hyggelige og velkomne! For det andre så er det en knakende god forsikring vi kan tegne hos dem. Om du er glad i politikk, spesielt innenfor utdanning, så er pedagogstudentene er godt sted å starte for å engasjere deg.

Hva er det beste med å engasjere seg i lokallaget til Pedagogstudentene ved ditt studiested?

Følelsen av å bli hørt, ha en stemme, og ikke minst fordi det er et sted du kan være deg selv. I tillegg har vi ofte spennende, lærerike, men også morsomme arrangement i løpet av studieåret