Nord Levanger

Følg Pedagogstudentene Nord Levanger på facebook.

Karoline Granmo er leder av lokallaget. 

 

Velkommen til Nord Levanger

Vi har tatt en prat med Karoline om studiestart!

Hvordan har sommeren din vært?

Sommeren har vært fin. Har vært hjemme og kost meg sammen med familien, samt jobbet en del.

Hva gleder du deg mest til med studiestart?

Gleder meg veldig til å komme tilbake til hverdagen og inn i faste rutiner igjen. Gleder meg til å se alle studievennene igjen, som jeg ikke har sett på en stund, og ikke minst bli kjent med nye studenter.

Hva er det beste med å studere ved din høgskole/ ditt universitet?

Samholdet med medstudenter og studentmiljøet. Levanger er en fin liten by med mange studenter og gåavstand gjennom hele sentrum.

Hva er dine beste tips til nye studenter?

Gjør deg kjent med Campus og omgivelsene rundt. Finn ut hvilke tilbud som finnes i området for deg som student. Ikke vær redd for å spørre om det er noe du lurer på. Spør gjerne oss i Pedagogstudentene, vi hjelper deg så godt vi kan.

Hvorfor har du engasjert deg i Pedagogstudentene?

Jeg fikk høre om Pedagogstudentene og visste ikke helt hva det var, men skjønte fort at det var mange fordeler ved å være medlem. Jeg meldte meg inn og valgte å bli med i Lokallagsstyret. I starten var jeg bare med for å bli kjent med organisasjonen og hva det innebar. Etter hvert ble det så spennende at jeg valgte å ta på meg en større rolle, og har aldri angret siden!

Hvorfor mener du nye studenter bør melde seg inn i Pedagogstudentene?

Pedagogstudentene er en fin måte å engasjere seg i løpet av studietiden, enten i større eller mindre grad. Velger du å engasjere deg litt vil du kunne lære masse nyttig! Det er også en fin måte å skaffe nye bekjentskap blant lærerstudenter på tvers av klasser. Det finnes dessuten ingen ulemper med å være medlem, bare en god dose medlemsfordeler.

Hva er det beste med å engasjere seg i lokallaget til Pedagogstudentene ved ditt studiested?

Lokallaget i Levanger består av en trivelig gjeng med studenter, som kan å ha det gøy. Vi har stort fokus på trivsel og trygghet, slik at her skal alle føle seg velkommen.

Skjer det noe spennende som lokallaget arrangerer? 

Ettersom koronapandemien herjer i landet har vi ingen fastsatte arrangementer foreløpig. Du kan allikevel forvente at det dukker opp i tiden fremover. Det kan være fagdager, jobbsøkerkurs, juleverksted eller lignende. Følg med på Facebooksiden og få med deg det som skjer. 😊