En gruppe mennesker sitter rundt et bord. Noen i sofa, noen står ved siden av. De sitter inne ved siden av en glassvegg der solen skinner gjennom. Foto.
Å delta i lokallaget til Pedagogstudentene er en gode mulighet til å da det sosialt og få nye venner.

Savner du det sosiale? Bli med i lokallaget!

Bli med på årsmøtet og bli bedre kjent med oss, med gratis mat og god stemning! Å være tillitsvalgt i Pedagogstudentene gir deg både et sosialt og faglig fellesskap - og vi vil ha deg med i gjengen!

God stemning på årsmøtene

Fram til og med 15. februar holder vi lokale årsmøter, med gratis mat og god stemning <3 Vi skal velge nye medlemmer til styret og det vi kaller delegater til Pedagogstudentenes landsmøte, som får representere medlemmene lokalt. Ditt årsmøte finner du enten på ditt lokallags Facebook-side, eller du får egen invitasjon på e-post. Du kan også ta kontakt med oss på [email protected]

Bli med på det du selv vil

Møtet er selvsagt helt uforpliktende, om du bare skulle være litt nysgjerrig på det vi gjør, og du trenger ingen forkunnskaper. Å være tillitsvalgt i Pedagogstudentene betyr både sosialt og faglig fellesskap, og vi vil ha deg med i gjengen!

Studietiden blir lettere med sosiale fellesskap

De siste årene har vært utfordrende for mange, og det kan være vanskelig å bli en del av et større fellesskap digitalt. Sammen med Pedagogstudentene kan du få både et sosialt og faglig nettverk, på tvers av utdanninger og kull. Lokallagene våre består av lærer- og pedagogstudenter fra studiestedet.

Vi møtes der vi kan, både utenfor forelesningssalene og på studiestedene. For oss er det viktig å ha gode læringsmiljøer for å trives i studiene, og vi jobber derfor hardt for å være der for deg som medlem. 

Alle medlemmer er invitert

Årsmøtene våre er åpne for alle medlemmer av Pedagogstudentene, og ditt lokallag er det studiestedet du hører til. Er du ikke medlem? Det gjør ikke noe, meld deg inn nå - helt gratis! Send sms PS til 02014 <3 For alle nye medlemmer som melder seg inn i januar, har vi også et eget januartilbud på studentforsikringen vår, som du kan lese mer om her

Les mer om: