Flere unge voksne står ute på en gressplen, med grønne trær og busker i bakgrunnen. De er ikledd shorts og t-skjorte. Det er sol og sommer.

Savner du det sosiale? Bli med i lokallaget!

Er du lei digitale forelesninger og savner noe som kan gjøre studiehverdagen mer givende og sosial? Bli med i lokallaget til Pedagogstudentene!

Fram til 15. februar avholder alle lokallagene våre årsmøter. Mange får sine beste venner i studietiden gjennom Pedagogstudentene. For å bli med i lokallaget må du stille på årsmøtet. Årsmøtet er også en fin anledning til å lære mer om Pedagogstudentene, samt være med å påvirke.

Årsmøtene varer vanligvis rundt en times tid og krever ingen forkunnskaper.

I år vil noen årsmøter avholdes digitalt og andre fysisk. Her finner du en oversikt over når årsmøtet på ditt studiested er.

Finn ditt årsmøte

Oversikten over årsmøtene oppdateres fortløpende. Dersom du ikke finner ditt årsmøte, ta gjerne kontakt med oss på post@pedagogstudentene.no, eller sjekk ut facebooksiden til ditt lokallag.

Hva er årsmøtet?

Årsmøtet er første steg på veien for å delta mer aktivt i Pedagogstudentene. Årsmøtet er det viktigste møtet lokallaget arrangerer hvert år. Det er lokallagets øverste «organ». Her velges det nye styremedlemmer, hvem som får delta på landsmøtet som delegater samt diskuteres hva lokallaget skal jobbe for og med i det neste året. Årsmøtene i Pedagogstudentene finner sted hvert år en gang mellom 1. januar og 15. februar. Alle medlemmene på studiestedet er invitert og alle har tale-, forslags- og stemmmerett.

Les mer om årsmøtene

Hva kan jeg gjøre i lokallagsstyret?

Alle våre lokallagsstyrer er ulike og unike. Hvert lokallaggstyre har stor frihet til å bestemme selv hva lokallaget skal gjøre.

De vanlige vervene i styret er:

  • Lokallagsleder
  • Landsstyrerepresentant, den som representerer lokallaget i det nasjonale landsstyret som møtes fem ganger i året
  • Nestleder
  • Økonomiansvarlig
  • Verveansvarlig
  • Styremedlem

Mange lokallag lager også andre verv, for eksempel ansvarlig for sosiale medier, sosialt ansvarlig, arrangementsansvarlig osv. Du kan også bli med i styret uten å ha et spesielt ansvarsområde. Det kaller vi vanlig styremedlem og da bidrar du med det du har kapasitet til. Dersom du har lyst til å bli med i styret, er det bare å møte opp på årsmøtet for å stille til valg til lokallagsstyret.Les mer om: