To kvinner står ut med avlange bokser i hånden. De smiler. På bildet står det at man kan vinne "en Apple Watch til både deg og en studievenn". Foto med tekst.

Vinn en Apple Watch til deg og en studievenn

Vervekampanje: Fra 1. desember til og med 20. desember kan du vinne en Apple Watch til både deg og en studievenn. Alt du må gjøre er å verve noen som ikke er medlem allerede!

Send denne lenken til den du vil verve:

https://www.pedagogstudentene.no/innmelding

Vinn en Apple Watch til deg og en venn!

Fra 1. desember - 20. desember kan du vinne en Apple Watch til deg og en venn! Alt du må å gjøre er å verve en venn til Pedagogstudentene 🧡 Du kan verve så mange du vil, og jo flere du verver - jo større er vinnersjansene. For hver person du verver havner navnet ditt og den du har vervet i potten vi trekker fra!

 

Hvordan verve? 

Send innmeldingsskjemaet vårt til den du vil verve og be hen skrive inn telefonnummeret ditt, slik at dere begge blir med i trekningen. Du må selv være medlem. Du kan dessverre ikke verve deg selv 😅

Vinnere trekkes hver mandag frem til jul

Vi trekker to vinnere mandag 6. desember, to vinnere mandag 13. desember og to vinnere 20. desember. Vinnere annonseres på Facebook og vil bli kontaktet per sms. 

Vinnere trukket 6. desember: Sofie og Joachim
Vinnere trukket 13. desember: Jonas og Christian
Vinnere trukket 20. desember: Helene og Jonas