Bilde av studenter som sitter sammen og prater. Det er en mann i forgrunn med ryggen til, som har på seg en genser hvor det står "Framtidas lærere. Sterkere sammen". Man ser to kvinner og en mann i bakgrunn.

Landsstyremøte 4, 22-23

Årets første landsstyremøte blir avholdt i Lærernes hus 27.–29. januar.

 • Start:27.01.2023, kl. 15:00
 • Slutt:29.01.2023, kl. 14:00
 • Sted:Lærernes hus
 • Pris:Gratis
 • Påmeldingsfrist:8.01.2023
 • Frist for reisebestilling:13.01.2023, kl. 22:59

27-29 januar arrangerer vi landsstyremøte på Lærernes hus i Osterhaus gate 4 i Oslo. Landsstyrerepresentantene innkalles, og vara deltar kun ved eventuelt frafall. 

 

Rapportering

Alle lokallag og komiteer skal rapportere til landsstyremøtet, i henhold til § 6.3 i vedtektene. Rapportene skal være sendt inn senest 16 dager før møtet.

Fristen for å levere rapport er gått ut.

Praktisk informasjon

Her følger informasjon om reisebestilling til landsstyremøter

Har du oppgitt at du trenger å reise med fly eller tog skal du nå ha fått en bruker i reiseportalen til vår reiseoperatør Egencia. Det er her du bestiller fly og tog. Før du bestiller skal du gjøre deg kjent med økonomireglementets kapittel 2.

Slik går du frem:

 • Gå inn på reiseportalen
 • Når du har logget inn er det første du gjør å trykke på navnet ditt helt øverst til høyre
  • Sjekk at informasjonen, som navn, mobilnummer og mer er korrekt
 • Så kan du bestille reise
 • Bruk prosjektnummer SO 002
 • Skriv inn Magnus Dybdahl som referanseperson
 • Koststed 278 Lærerstudentene

Husk at du må bestille reise innen 2 uker før arrangementsstart. Når du bestiller må du passe på at du lander i så god tid at du rekker å reise fra flyplassen til arrangementsstedet før arrangementsstart. Og at returen ikke går tidligere enn at du rekker å reise fra arrangementsstedet etter arrangementsslutt og ankommer flyplassen i god nok tid. Har du ikke mulighet til det må du ta kontakt med den som er praktisk ansvarlig for arrangementet.

Når du har bestilt reise vil du motta en reisekontokvittering, denne kan oppfattes som en faktura, men det er ikke det. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt 😊

Vi benytter oss av Agresso som verktøy for å levere reiseregninger digitalt. 

Første gang du logger inn bruker du Bank ID 

Vanlig innlogging etter dette:

 1. Gå inn på Agresso

 2. Logg inn
  1. Brukernavn: ditt medlemsnummer
  2. Firma: 80
  3. Passord: dette skal du motta per mail

 3. Gå inn på «Utlegg» og velg «Student reise etter regning»

 4. Fyll inn informasjonen, og legg ved og avstem kvitteringer.
  - Koststed: 278 Lærerstudentene
  - Prosjektnummer: SO 030 Lokallagsskolering

 

Ta kontakt hvis du trenger bruker, og ikke har oppgitt dette i påmeldingsskjemaet. 

 

To ting som er viktig å merke seg;

 • Skifter du kontonummer er du selv pliktig til å opplyse om det dersom du skal ha refundert utlegg, det gjør du ved å sende en mail til økonomikonsulent Trine Wiik i Utdanningsforbundet.
 • Alle som krever penger refundert fra Pedagogstudentene er pliktig til å til en hver tid følge økonomireglementets kapittel 2.
Les mer

Lærerstudentene bruker et system som heter GoPlenum til gjennomføring av møter. Det er i dette systemet at du tegner deg til innlegg, fremmer forslag og voterer. 

Du trenger derfor å bruke en pc. Det er mulig å benytte nettbrett og mobil, men å ha en skjerm som er større enn 10" er å anbefale. 

Gå til GoPlenum

Ikke bekreftet: Du skal bo i fellesrom på Anker hostell som er like ved Lærernes hus hvor arrangementet skal være. Vi dekker rom inkludert sengetøy og håndkle.

All bespisning vil foregå i samme lokale som møtet. Ellers gjelder samme huskeliste som alltid: toalettsaker, skifte av klær, datamaskin med lader, skrivesaker og ikke minst - godt humør! 

 

Finn veien her!

Kart og adresse

Lærernes hus
Osterhaus gate 4
0183 Oslo
Norge
Les mer om: