Mange mennesker som sitter i en sal med ryggen mot kamera. De fleste holder opp stemmeskilt. Bildet er tatt under landsmøtet til Pedagogstudentene i 2019. Foto: Chris-Håvard Berge/Oclin

Landsstyremøte 4, 21/22

Årets første landsstyremøte blir avholdt i Lærernes hus 28.–30. januar.

 • Start:28.01.2022, kl. 09:00
 • Slutt:30.01.2022, kl. 15:00
 • Sted:
 • Pris:Gratis
 • Påmeldingsfrist:12.01.2022
 • Prosjektnummer:SO002

Redaksjonelle endringsforslag

Ser du behov for å rette språklige feil, eller korrigere språket eller har andre mindre endringsforslag til et dokument som ikke fører til at innholdet endrer mening, kan du sende inn dine redaksjonelle endringsforslag her.

Rapportering

Alle lokallag og komiteer skal rapportere til landsstyremøtet, i henhold til § 6.3 i vedtektene. Rapportene skal være sendt inn senest 16 dager før møtet.

Trykk her for å levere din rapport!

Praktisk informasjon

Overnatting

Overnatting blir i enerom på Anker hotell. Annen tilretteligging vil være mulig ved behov.

Her følger informasjon om reisebestilling til landsstyremøter

Har du oppgitt at du trenger å reise med fly eller tog skal du nå ha fått en bruker i reiseportalen til vår reiseoperatør Egencia. Det er her du bestiller fly og tog. Før du bestiller skal du gjøre deg kjent med økonomireglementets kapittel 2.

Slik går du frem:

 • Gå inn på reiseportalen
 • Når du har logget inn er det første du gjør å trykke på navnet ditt helt øverst til høyre
  • Sjekk at informasjonen, som navn, mobilnummer og mer er korrekt
 • Så kan du bestille reise
 • Bruk prosjektnummer SO 002
 • Skriv inn Magnus Dybdahl som referanseperson
 • Koststed 278 Pedagogstudentene

Husk at du må bestille reise innen 2 uker før arrangementsstart, men helst så fort som mulig. Når du bestiller må du passe på at du lander i så god tid at du rekker å reise fra flyplassen til arrangementsstedet før arrangementsstart. Og at returen ikke går tidligere enn at du rekker å reise fra arrangementsstedet etter arrangementsslutt og ankommer flyplassen i god nok tid. Har du ikke mulighet til det må du ta kontakt med den som er praktisk ansvarlig for arrangementet.

Når du har bestilt reise vil du motta en reisekontokvittering, denne kan oppfattes som en faktura, men det er ikke det. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt 😊

Vi benytter oss av Agresso som verktøy for å levere reiseregninger digitalt. Dersom du skal levere reiseregning og verken er medlem i Pedagogstudentene eller Utdanningsforbundet må du sende oss en mail. Ta kontakt hvis du trenger bruker, og ikke har varslet på påmeldingsskjemaet.

 1. Gå inn på Agresso
 2. Logg inn – Påloggingsinformasjonen er enkel
  1. Brukernavn: ditt medlemsnummer
  2. Firma: 80
  3. Passord: dette skal du motta per mail
 3. Skulle det vise seg at du ikke har bruker er det bare å sende en mail, husk å legg ved medlemsnummer og kontonummer.
  Ved første gang innlogging, logg inn med BankID.
 4. Gå inn på «Utlegg» og velg «Student reise etter regning»
 5. Fyll inn informasjonen, og legg ved og avstem kvitteringer.

To ting som er viktig å merke seg;

 • Skifter du kontonummer er du selv pliktig til å opplyse om det dersom du skal ha refundert utlegg, det gjør du ved å sende en mail til økonomikonsulent Trine Wiik i Utdanningsforbundet.
 • Alle som krever penger refundert fra Pedagogstudentene er pliktig til å til en hver tid følge økonomireglementets kapittel 2.

Ta kontakt om du lurer på noe 😊

Les mer

Pedagogstudentene bruker et system som heter GoPlenum til gjennomføring av møter. Det er i dette systemet at du tegner deg til innlegg, fremmer forslag og voterer. 

Du trenger derfor å bruke en pc. Det er mulig å benytte nettbrett og mobil, men å ha en skjerm som er større enn 10" er å anbefale. 

Gå til GoPlenum

Pedagogstudentene jobber stadig med å utvikle oss til det bedre. Et av områdene vi jobber med er universell utforming. Vi har tidligere hatt en måte å skrive forslag på som ikke er universelt utformet, men det gjør vi nå noe med. 

Tre-deling

Forslagene skal inneholde tre deler: eksisterende tekst, beskrivelse av forslaget og ny tekst. Nå er nok dette forholdsvis intuituvt, men for å være helt sikker på at vi alle forstår dette likt, kan du her se en enkel beskrivelse over hva hvert felt skal inneholde. Og under der finner du et eksempel. Deretter går vi raskt gjennom hvordan du skal føre det inn i GoPlenum.

Eksisterende tekst

Det er teksten som du ønsker å endre på eller stryke. Dersom du ønsker å legge til tekst og det ikke er noe du vil endre eller stryke, skriver du ingenting under dette punktet eller "ingen eksisterende tekst". 

Beskrivelse av forslaget

Her skal du forklare hva du vil endre. 

Ny tekst

Her skal det stå hvordan teksten blir seende ut dersom forslaget ditt blir vedtatt. Dersom det er et strykningsforslag hvor du stryker en setning/avsnitt trenger du ikke skrive noe her. Dersom du skal stryke deler av en setning eller avsnitt er det ønskelig at det kommer fram her.

Eksempel

Eksisterende tekst

En elefant (kom marsjerende) - tekst

En elefant kom marsjerende,
bortover kaffekoppens fine spinn.

Beskrivelse av forslaget

Stryke " - tekst", endre "kaffekoppens" til "edderkoppens" og legge til "Syntes at veien var så interessant, at han ville ha med seg en annen elefant!"

Ny tekst

En elefant (kom marsjerende)

To elefanter kom marsjerende, 
bortover edderkoppens fine spinn.
Syntes at veien var så interessant, 
at de ville ha med seg en tredje elefant!

Skrive forslag i GoPlenum

Vi jobber for at GoPlenum skal utbedre forslagsløsningen for å være i tråd med dette, hvor de tre delene deles inn i tre bokser. Foreløpig er det bare én boks. Derfor må dere skrive inn overskriftene, eksisterende tekst, beskrivelse av forslaget og ny tekst, selv. Til overskriftene velger dere skriftstilen "Overskrift 3", forslagene skal ellers skrives i stilen "Avsnitt <p>".

image1y36d.png