Den første lærerjobben

Sammen med Utdanningsforbundet Viken inviterer vi til jobbsøkerkurs for barnehage, grunnskole og videregående opplæring. Velg ditt løp og bli med 3. februar! Kurset er gratis og for medlemmer av Pedagogstudentene.

  • Start:3.02.2021, kl. 17:00
  • Slutt:3.02.2021, kl. 19:00
  • Sted:
  • Pris:Gratis
  • Påmeldingsfrist:3.02.2021

Mer info og påmelding til det digitale kurset kommer.

Nærmer du deg slutten av studiene?

Skal du søke din første lærerjobb i år? Hva ser arbeidsgiver etter og hva kan du se etter i en stillingsannonse? Hva er lurt å si og ikke på intervju, og hva gjør du når du først har fått et jobbtilbud? Veien inn i arbeidslivet er fylt med ting du kanskje ikke har tenkt på før og man kan være usikker på hvordan man skal gjøre.

Hjelp fra Utdanningsforbundet

Mange tar kontakt med oss om hjelp til overgangen fra student til yrkesutøver. Det er noe vi ønsker å gjøre lettere tilgjengelig for alle og inviterer derfor til et felles kurs for alle som ønsker å lære mer om jobbsøkerprosessen og hvorfor det er bra med en organisasjon i ryggen, også i arbeidslivet. Når du skal søke din første lærerjobb kan det være nyttig å få innblikk fra landets største fagorganisasjon for lærere i barnehage og skole.

Skal du søke jobb i barnehage, grunnskole eller videregående opplæring?

Vi har delt inn kurset i tre løp, så du kan velge mellom barnehage, grunnskole eller videregående opplæring. Dette gjør vi for best mulig å kunne rette kurset inn mot den lærerjobben du retter utdanningen din mot. Send oss gjerne spørsmål i forkant på [email protected] og merk emnefeltet med "jobbsøkerkurs". 

Ikke studentmedlem? Send sms "PS" til 02014 og meld deg inn helt gratis.