Michelle Leonie Margrethe Borgen

Navn Michelle Leonie Margrethe Borgen
Studerer Grunnskolelærer 5.–10.
Studiested USN Drammen

Hvorfor stiller du til valg?

Hei! Jeg heter Michelle, er 23 år og studerer grunnskolelærerutdanningen fra 5. - 10. trinn ved USN Drammen hvor jeg nå er på mitt 4. studieår. Jeg er ei blid og sosial jente, jeg er arbeidssom og samarbeidsvillig og stiller til valg som studentmedlem i arbeidsutvalget.

Jeg stiller til valg fordi jeg ønsker å bidra mer i organisasjonen. Jeg ønsker å være en pådriver og jobbe for at utdanningene våre skal nå mål, slik at vi har gode og forberedte lærere når de er ferdig som studenter og skal inn i arbeidslivet. Jeg har sittet som lokallagsleder i halvannet år, og ser at det er på tide å gi stafettpinnen videre. Samtidig har pedagogstudentene blitt en organisasjon som står meg nær, her har jeg lagt ned mye tid og engasjement, og jeg er ikke klar for å slutte med det riktig enda. Jeg tror at arbeidsutvalget kan gi meg nye utfordringer og er et organ hvor jeg kan lære masse nytt. Jeg tror også at jeg har mye erfaring å dele videre med andre tillitsvalgte i organisasjonen og i lokallagene rundt.

Som studentmedlem i arebidsutvalget vil jeg være spesielt opptatt av opptakskravet til lærerutdanningen. Jeg er opptatt av at vi som en profesjon ikke kan miste gode lærere fordi de ikke oppfyller firerkravet slik det er i dag, når dette ikke er faget de ønsker å undervise i engang, og dette kan også bidra i rekruteringen til lærerutdanningen. Jeg er også svært opptatt av praksis som er en særdeles viktig del av vår utdanning, og at man her kan se sammenhengen mellom teori og den profesjonen vi utdanner oss til å bli en del av. Derfor er det viktig at vi har gode undervisere med relevant erfaring og gode praksisveiledere som kan støtte oss underveis.

Skriv kort om dine relevante erfaringer

  • Nestleder i lokallag Drammen (2019-2020)
  • Lokallagsleder, Drammen (2020-d.d)
  • LS vara, pedagogstudentene (2020-2021)
  • Landsmøtedelegat (2019 og 2021)
  • Vervelaget, pedagogstudentene (2021)
    Nestleder i studentsamfunnet i Drammen (2021-d.d.)