Ekstraordinært landsstyremøte 2018/2019

Vi kaller inn til ekstraordinært landsstyremøte i lærernes hus 15.–17. mars.

 • Start:15.03.2019, kl. 16:00
 • Slutt:17.03.2019, kl. 14:00
 • Sted:Lærernes hus
 • Pris:Gratis
 • Påmeldingsfrist:24.02.2019
 • Frist for reisebestilling:27.02.2019, kl. 23:00

Saker

Det er én sak som skal behandles av det ekstraordinære landsstyremøtet – det er innstilling av nye vedtekter til landsmøtet.

Landsstyremøte 4 behandlet denne saken og vedtok en del endringer, men kom ikke helt i mål. Derfor ble det vedtatt at et ekstraordinært landsstyremøte skulle ta opp saken. Til grunn for behandlingen ligger innstillingen fra LS4

Innlevering av forslag

Vi oppfordrer alle som har forslag de ønsker å fremme om å levere disse på forhånd. Ved å sende inn forslag på forhånd rekker landsstyret å forberede seg på hva som kommer og har mulighet til å diskutere forslagene med lokallagene. Alle forslag som er innsendt innen søndag 10. mars vil bli sendt ut i løpet av mandag 11. slik at alle kan sette seg inn i forslagene på fohånd. 

Det vil også være mulig å fremme forslag på landsstyremøtet. 

Praktisk informasjon

Her følger informasjon om reisebestilling til landsstyremøter

Har du oppgitt at du trenger å reise med fly eller tog skal du nå ha fått en bruker i reiseportalen til vår reiseoperatør Egencia. Det er her du bestiller fly og tog. Før du bestiller skal du gjøre deg kjent med økonomireglementets kapittel 2.

Slik går du frem:

 • Gå inn på reiseportalen
 • Når du har logget inn er det første du gjør å trykke på navnet ditt helt øverst til høyre
  • Sjekk at informasjonen, som navn, mobilnummer og mer er korrekt
 • Så kan du bestille reise
 • Bruk prosjektnummer SO 002
 • Skriv inn Magnus Dybdahl som referanseperson
 • Koststed 278 Pedagogstudentene

Husk at du må bestille reise innen 2 uker før arrangementsstart, men helst så fort som mulig. Når du bestiller må du passe på at du lander i så god tid at du rekker å reise fra flyplassen til arrangementsstedet før arrangementsstart. Og at returen ikke går tidligere enn at du rekker å reise fra arrangementsstedet etter arrangementsslutt og ankommer flyplassen i god nok tid. Har du ikke mulighet til det må du ta kontakt med den som er praktisk ansvarlig for arrangementet.

Når du har bestilt reise vil du motta en reisekontokvittering, denne kan oppfattes som en faktura, men det er ikke det. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt 😊

Vi benytter oss av Agresso som verktøy for å levere reiseregninger digitalt. Dersom du skal levere reiseregning og verken er medlem i Pedagogstudentene eller Utdanningsforbundet må du sende oss en mail. Ta kontakt hvis du trenger bruker, og ikke har varslet på påmeldingsskjemaet.

 1. Gå inn på Agresso
 2. Logg inn – Påloggingsinformasjonen er enkel
  1. Brukernavn: ditt medlemsnummer
  2. Firma: 80
  3. Passord: dette skal du motta per mail
 3. Skulle det vise seg at du ikke har bruker er det bare å sende en mail, husk å legg ved medlemsnummer og kontonummer.
  Ved første gang innlogging, logg inn med BankID.
 4. Gå inn på «Utlegg» og velg «Student reise etter regning»
 5. Fyll inn informasjonen, og legg ved og avstem kvitteringer.

To ting som er viktig å merke seg;

 • Skifter du kontonummer er du selv pliktig til å opplyse om det dersom du skal ha refundert utlegg, det gjør du ved å sende en mail til økonomikonsulent Trine Wiik i Utdanningsforbundet.
 • Alle som krever penger refundert fra Pedagogstudentene er pliktig til å til en hver tid følge økonomireglementets kapittel 2.

Ta kontakt om du lurer på noe 😊

Les mer

Pedagogstudentene bruker et system som heter GoPlenum til gjennomføring av møter. Det er i dette systemet at du tegner deg til innlegg, fremmer forslag og voterer. 

Du trenger derfor å bruke en pc. Det er mulig å benytte nettbrett og mobil, men å ha en skjerm som er større enn 10" er å anbefale. 

Gå til GoPlenum

Kart og adresse

Lærernes hus
Osterhaus' gate 4A
0183 Oslo
Les mer om: